* * * Kobieta zmienną jest
|
2009-03-20, 16:47:57
* * * Kobieta zmienną jest
|
|||
|
|||
Kobieta zmienną jest
Jak zmienne są pory roku, A spróbujże Przyjacielu Nie skakać w takt jej fochów! Miłość ci z głowy wybije I szpilek nawtyka w serduszko Na grzbiet ze dwa samobije Nałoży ci twoja Duszka! Gdzież ten powabny motylek? To raczej osa żądłem spiczasta, Nie zbawi cię kwitnący badylek, Choćbyś się nawet pochlastał! I na nic ci trzeźwa twa głowa, Ni żeś z psychologią za pan brat... Super Novej oddechem w dwa słowa Spopieli ci cały Wszechświat: Czarna Dziura! ____________ Chór Chochołów: "Miałeś Chamie złoty Róg, Miałeś Chamie czapkę z piór! Róg huka po lesie czapkę wicher niesie, Ostał ci się ino sznur!..." [center]Klaryssa T. Staterson 20 Marca 2009 03:45 A.M.[/center] [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-20, 16:58:06
|
|||
|
|||
Boże! I któż Was przegada! :lol:
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-20, 17:05:32
|
|||
|
|||
Ano, gdzie Czort nie daje rady...
BTW Czort nie miał nigdy PMSu :lol: A wiesz czym się rózni arabski terrorysta-samobójca od kobiety z PMS? Z terrorystą MOŻNA pertraktować! :lol: [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-20, 17:21:18
|
|||
|
|||
OK Zaryzykuję
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-20, 19:02:50
|
|||
|
|||
Uuuuuuuuu coś mi się wydaje że Cię spotkała przykrość od ukochanej kobiety skoro taki zjadliwy wiersz napisałeś no ale w miłości różnie bywa raz na wozie a raz pod nim wiersz ciekawy
|
|||
2009-03-20, 23:27:48
|
|||
|
|||
Wybacz Leszku, że nie będę na publicznym forum dyskutował swego życia prywatnego.
A wiersz napisałem głównie jako odpowiedź Stanelowi... choć nie tylko... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-20, 23:37:00
|
|||
|
|||
Dzięki Sarmato! Ja o tym doskonale wiem , jednak utopia to choroba nieuleczalna.
|
|||
2009-04-27, 16:34:14
Re: * * * Kobieta zmienną jest
|
|||
|
|||
Sarmata napisał
Cytat:Boże! I któż Was przegada! a ja westchnę Boże ! i któż ten wiersz przeczyta, nic nie widzę...silver na białym, a wzrok mam :mysli: kreci kocham cię życie |
|||
2009-04-28, 00:34:55
|
|||
|
|||
Zmieniłem.
Lepiej teraz? [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-28, 00:39:03
|
|||
|
|||
dziękuję, zdjęłam nawet okulary :> :lol:
kocham cię życie |
|||
2009-04-28, 00:44:47
|
|||
|
|||
sarmata napisał
Cytat:Miłość ci z głowy wybije zdrobnienie serduszka trochę w tym kontekście mi nie pasuje....może...serducho do pozostałych zdrobnień siem nie czepiam, wręcz som wskazane :radocha: kocham cię życie |
|||
2009-04-28, 00:49:10
|
|||
|
|||
Sarduszko to jest to co dochtor dla rymu przepisał LOL
Przy tym to przecież tekst jak Jolka - "z przymrużeniem oka" [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-28, 01:17:19
|
|||
|
|||
pani Satyra ;-) usprawiedliwia to zdrobnienie... :mrgreen:
tak czy siak w miękkie serduszko łatwiej wbija się szpileczki wiedzą to we wszystkich pracowniach krawieckich kocham cię życie |
|||
2009-04-28, 18:15:19
|
|||
|
|||
"Kobieta zmienną jest"-ileż w tym wierszu uroku jest :oops: miało być mroku :figielek:
A niech te kobitki zmieniają lepiej szatki ...zależnie od pory roku .Latem jest chociaż na co popatrzyć |
|||
2009-05-02, 12:09:03
|
|||
|
|||
ewetka napisał(a):Cytat:Gdzież ten powabny motylek? Kolce są w róży "urodzie" żądła naturą jest żądlić koza cię rogiem pobodzie i nie uchronią cię modły [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-05-02, 14:11:00
|
|||
|
|||
tak narzekacie, tak narzekacie
ale za nami się oglądacie my też na was narzekamy ale mocno was kochamy :buziak: miłego dnia |
|||
2009-06-12, 18:40:51
|
|||
|
|||
i Anja rzekła słowo życiem dyktowane, zatem ostatnie i mądre, więc nic tu po dalszych wywodach.
samotność jest lepsza od hałasu |
|||
2009-06-23, 13:22:06
|
|||
|
|||
i choc jest zmiena to ja kochacie ...jak wygladal by świat bez niej....
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości