WSZYSTKIM NASZYM PANOM (przeca to Dzień Chopa)
|
2009-03-10, 13:19:26
WSZYSTKIM NASZYM PANOM (przeca to Dzień Chopa)
|
|||
|
|||
[center]NIEWIEM KTO WYMYSLIŁ DZIEN MENSZCZYZNY
JAK KOBIETY NAJWARZNIEJSZE PSZECIESZ SOM ALE JAK JUZ MUSZE ZŁORZYC RZYCZENIA Z OKAZJI MENA TO SKLADAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO [/center] [/size] Panowie abyście nie byli w tym dniu bez zajęcie to proszę brać się za słownik ortograficzny :-P |
|||
2009-03-10, 18:10:34
|
|||
|
|||
Dzień Mężczyzn - to dlaczego ja nic o tym nie wiem??!!
poszperałam w kalendarzach i dopiero w necie znalazłam: Światowy Dzień Mężczyzn - święto obchodzone 10 marca w Polsce[1]. Tradycja obchodzenia tego święta została zapoczątkowana w 1999 roku, prawdopodobnie w odpowiedzi na analogiczne święto Dnia Kobiet. Jednak oficjalnie ustanowionym świętem jest: 3 listopada - Światowy Dzień Mężczyzn Święto obchodzone jest: Malta - 2 lutego Ukraina - 23 lutego Rosja - 23 lutego[2] Rumunia - 9 marca Irlandia - 5 kwietnia Wielka Brytania - 5 kwietnia Brazylia - 15 lipca Norwegia - 9 września Trynidad i Tobago - 19 września Indie - 19 listopada Kanada - 25 listopada :buziak: :kwiatek: miłego dnia |
|||
2009-03-10, 22:42:27
|
|||
|
|||
Dołączam się do życzeń dla naszych Panów :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
:buzki: :buzki: Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2009-03-10, 22:56:40
|
|||
|
|||
miłego dnia |
|||
2009-03-10, 23:06:59
|
|||
|
|||
Dziękuję za piwko,buziaczki i kwiaty.
Zapraszam do stołu-kawy,czy herbaty? Kieliszek szampana,a może wódeczki? Skosztujcie,zrobiłem na parze kluseczki. A co do słownika,to spuście zasłone błędy w mojej głowie są niewyplenione. I tak pozostanie,bo jestem już stary, skleroza mi kwitnie,nie boi się kary. |
|||
2009-03-11, 18:15:19
|
|||
|
|||
Dziękuję Paniom za życzenia
za wszystkie Dotyku wrażenia piwko, ciepło, kwiaty, buziaki uśmiech, celność słów, drapaki życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości