Autopromocja
|
2009-04-19, 00:13:06
Autopromocja
|
|||
|
|||
Pracowałem wiele i nie oszczędzałem się
robiłem wszystko by zostać docenionym i obdarzonym czymś na kształt szacunku Wmówiłem sobie że bez działania bez nadmiernej i nieprzerwanej aktywności życie staje się bezprzedmiotowe. Twierdziłem że ruch to podstawa istnienia że bezruch to jego zaprzeczenie Po latach treningu jednak zmieniłem zdanie przekonałem się że nic nie zależy ode mnie że nie do mnie należy ocena że dla ludzi wywodzących się z zewnątrz nie liczą się te rangi spraw w które wierzyłem albo wydawało mi się że wierzyłem ale liczą się koniecznie i wystarczająco tylko te które stawały się wyróżnikiem sukcesu że aktywność może być uznana nie za życiową potrzebę ale za manierę Więc zacząłem być nie tam a tam patrzeć tylko to widząc co mi pozwolą przeżywać brać udział w niechcianych podziwach w zaległym zachwycie w nieświeżych atrakcjach mieć nie swój gust a smak Charona Bajki są bajkami dlatego, że zwycięża w nich DOBRO. Odwrotnie, niż w rzeczywistości paradującej w nas w bardzo nieseksownych gaciach. |
|||
2009-04-20, 10:14:38
Re: Autopromocja
|
|||
|
|||
Hmm, ja też coś z tego mam :mysli:
miłego dnia |
|||
2009-04-20, 13:33:47
|
|||
|
|||
Proponuję skopiować do działu autorskiego
Ciekawy monolog, każdy coś z siebie może w nim dostrzec. |
|||
2009-04-23, 13:56:46
|
|||
|
|||
ale tylko!!! jako autopromocja :szok: :wysmiewacz:
jestem jaki jestem |
|||
2009-04-26, 08:18:01
|
|||
|
|||
no i dobrze jest, każdego nachodzi taka chwila co życie 'umila' , ale potem jest ok.
szczęście nie jest na sprzedaż |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości