Tomkowi małe_P
|
2009-03-03, 21:09:15
|
|||
|
|||
I ja dopisuję się z najserdeczniejszymi życzeniami.
Żeby każdy dzień był wypełniony radością,zadowoleniem,miłością i dobrym zdrowiem. |
|||
2009-03-04, 00:11:37
|
|||
|
|||
Szczęścia Małe_p, zdrowia, udanych wierszy...
I w ogóle wszelkiej po... lewaj waść bo w gardle małpie zaschło ;-) Sto lat Tomku! |
|||
2009-03-04, 01:19:22
|
|||
|
|||
[center]
MALUSZKU W dniu urodzin życzę Ci subtelnej niecierpliwości wiosny, łagodnego wzrastania lata, cichej dojrzałości jesieni i mądrości dostojnej zimy. Wielu chwil radości, aby każdy dzień był dla Ciebie niezapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Życzę aby nigdy nie zabrakło Ci CIEPŁA i MIŁOŚCI najważniejszych osób, w Twoim życiu. Bądź zawsze szczęśliwy i wyrozumiały aby nigdy nie opuszczał Cię dobry nastrój STO LAT STO LAT STO LAT wszystkiego naj naj najlepszego TOMKU (kwiatki dla Ciebie a taczka .... hmmm moja ) [img]http://[/img] |
|||
2009-03-04, 04:00:32
|
|||
|
|||
skaranie boskie napisał(a):Szczęścia Małe_p, zdrowia, udanych wierszy... Słusznie prawi! Bo głośno Wódki mu dać! To i ja się podłączę nieśmiało... No nie, pod życzenia oczywiście, nie pod gorzałkę! Co to to nie! [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-04, 13:46:14
|
|||
|
|||
Dziekuję Wam wszystkim za życzenia ...
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2009-03-04, 19:31:29
|
|||
|
|||
Wszystkiego naj, naj, naj
i jeszcze dużo więcej :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Czerp życie pełnymi garściami Zachłannie do siebie je garnij Chłoń każde wrażenie jak gąbka I wciąż więcej i więcej pragnij Nie trać już więcej czasu Nie wolno Ci chwili zmarnować Każdy uśmiech, dobre słowo Bierz, choćby po to by schować Wydostań z życia wszystko Odbierz każde wrażenie Wysmakuj każdą chwilę I wymarz każde marzenie Tego wszystkiego, co już dostałeś Pilnuj i broń całym sobą Piękno i miłość jest w Tobie Obok Ciebie i z Tobą Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2009-03-04, 20:28:40
|
|||
|
|||
Kurna kto podebrał torta i kwiatki a do tego nie ma mojej taczki :beczy: Tomuś oddaj taczkę dam Ci misia ;....
[img] |
|||
2009-03-04, 21:23:29
|
|||
|
|||
Tomaszu, małe_P
samych radosnych chwil "Któż zmusi wiersze do milczenia?" |
|||
2009-03-04, 23:27:27
|
|||
|
|||
miłego dnia |
|||
2009-03-15, 14:04:00
|
|||
|
|||
również odemnie jak najcieplejsze i najszczersze życzenia
|
|||
2009-03-16, 15:13:25
|
|||
|
|||
Dziękuję wszystkim za życzenia i pozdrawiam śląc buziaczki (płci pięknej) i piweczko .. (płci brzydkiej) u mnie z czasem krucho ale robię co mogę by było lepiej .... resztę czas pokaże .. ale na pewno z Wami zawsze będę
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2009-03-16, 17:29:00
|
|||
|
|||
Zaglądaj częścieeeeeeej
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|