Jak to w małżenstwie
|
2009-02-22, 11:40:16
Jak to w małżenstwie
|
|||
|
|||
***Mamo, tatuś chce się rzucać z okna!
- A to dureń, przecież przyprawiłam mu rogi a nie skrzydła. ** Małżeństwo wychodzi z kina po miłosnym filmie. Siadają na ławce w parku i całują się na całego. Podchodzi policjant: Proszę państwa, to jest zabronione w miejscu publicznym. Otrzymujecie mandat. Pan 50 zł, pani 500 zł. Dlaczego ja tylko 50 zł? - pyta mąż. Pana widzę tu pierwszy raz - odpowiada policjant. ***Mąż rano patrzy w lustro i mówi do żony: Co sobie pomyślałaś wczoraj, jak przyszedłem pijany do domu z tym sińcem? Jak przyszedłeś, to go jeszcze nie miałeś. ***Żona do męża: Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: Tak.Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - nie mój rozmiar! |
|||
2009-02-22, 12:05:20
|
|||
|
|||
:lol: a cio boisz się ,że się poślizgniesz ...to tez moze być przyczyna siniaka :lol:
|
|||
2009-02-22, 12:22:55
|
|||
|
|||
Polot napisał(a)::lol: a cio boisz się ,że się poślizgniesz ...to tez moze być przyczyna siniaka :lol: A co to CDN ??? [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-22, 12:33:07
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):A co to CDN ??? a gdzie LOL...Poslizgnać to się teraz zimą można na śniegu a nie na CDN :-P |
|||
2009-02-22, 22:12:33
|
|||
|
|||
:lol: :lol: :lol: ale sie uśmiałam :lol:
Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2009-02-28, 12:15:49
|
|||
|
|||
a to mi humor poprawiłaś swietne wszystkie :lol:
|
|||
2009-02-28, 23:49:25
|
|||
|
|||
Ja rąk pod poduszkę nie wkładam,bo się pocą.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości