"Chciejce."
|
2009-02-19, 23:16:27
"Chciejce."
|
|||
|
|||
Nudzi mie się - mam ideę !
Stworze sobie Nieśmiertelną Epopeję! Ot napiszę sobie wiersz Coby w ucho wpadł i w oko - wiesz Co by i z wódzią wchodził i gadką I dawał się zaśpiewać gładko Że idei w nim nie będzie ? - cóż Przecieź jestem tylko nocny stróż Jam nie na poetę wyszkolony wszak jeno rodak prosty , żaden psotny żak co to z nudów gotów dla jajec rozrabiać jak w kapuście zajec Wszak żem człek stateczny trochę prosty, trochę "wsteczny" Może nawet jakiś głodny krytyk się połaszczy i napisze przytyk By szyderstwem mnie pogrążyć i zabłysnąć jak Madonna w ciąży Wtedy mu się zrobi sprawę za jego wycieczki kaprawe Potem wokół sprawy wielki szum Przeciwników, zwolenników tłum I prawdziwki i prawniki w sławie niezły trzos utłuką na sprawie Wtedy zintrygowane gryzipiórki zlezą ze swej górnej półki Sprawa za sprawą i za sprawą sława może być z tej rozróby nielicha zabawa ! Podniesie się wrzask jak to system uciska wolnej wypowiedzi i pieśni męczennika Jak to ortografii wytkaniem i składni Zdławić próbują Głos Ludu nasi "Władni" Może i Lech się uniesie z oburzenia krzykiem i za łby się wezmą Olszewski z Michnikiem i z Korwinem Mikke tak jak w sejmach onegdaj bywało, me kochane dziatki A (p)Rezydent z przydziału ich wyklnie w imię Bożej Matki Wtedy przed Trybunał szlachetny co w Hadze siedzi i radzi sławetnej uciemiężoną skargę złożymy na władzę i za Gosu tłumienie grzywnę im nadadzą Potem dla wszyskich kumpli i ziomali nielichą wypitkę z grzywny się wystawi ! I Naród szczęśliw będzie i wcale nikt nie bedzie mógł narzekać na morale CDN... K.T(o)S. 16/06/2007 18:27 [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-19, 23:42:21
|
|||
|
|||
Wpadł mi w ucho i w oko Twój wiersz .CDN ? Czekam
Sarmata napisał(a):co to z nudów gotów dla jajec A rozrabiaj jak najdlużej :lol: Sarmata napisał(a):Wszak żem człek stateczny ja nie krytyk lecz napiszę przytyk....jak stateczny to nie wsteczny :rotfl: a niech Cię Sarmato :lol: a tak na serio z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy |
|||
2009-02-19, 23:47:28
|
|||
|
|||
Ciąg Dalszy Następuje:
Ciąg Dalszy : Nastąpiłem w gówno !!! CDNNW (ciąg dalszy nie nastąpi więcej) K.T(o)S. 16/06/2007 18:28 [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-19, 23:52:56
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):Ciąg Dalszy : Nastąpiłem w gówno !!! a ja na nim się poślizgnełam ...nieźle narozrabiałeś :-P |
|||
2009-02-19, 23:56:00
|
|||
|
|||
Noooooo!
To moja specjalność :LOL: Polecam się na przyszłość [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-19, 23:57:25
|
|||
|
|||
żadna to przyjemność mieć g..... za ślizgawkę
|
|||
2009-02-19, 23:58:47
|
|||
|
|||
Well, jak kto nie ma to co lubi - musi lubieć to co ma!
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-20, 00:03:30
|
|||
|
|||
Tradycyjnie poddaję się
Sarmata napisał(a):gryzipiórki bum bum i spadłeś |
|||
2009-02-20, 00:08:53
|
|||
|
|||
Auć!
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-20, 10:55:28
|
|||
|
|||
Masz Ty poczucie humoru
Takie wojaczki są zabawne, ale zazwyczaj zniechęcają ofiarę. |
|||
2009-02-20, 11:42:36
|
|||
|
|||
Jak powiedział pewiem chirurg: Operacja się udała bez zarzutu, to tylko pacjent był za słaby i nie wytrzymał ...
A Wojaczka lepiej nie tykać - ma za dużo wielbicielek i mogą ci ślepka wydrapać za Idola :lol: [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-20, 14:28:27
|
|||
|
|||
Jeśli dobrze odczytałem wszystko, to masz rację.. lepiej nie tykac, bo ukąsi
|
|||
2009-02-20, 17:51:08
|
|||
|
|||
Selijka napisał(a):Polot-ka hi hi.... a co "Ciebie " się przytrafiło....[ A ktoś mi świnkę podłożył a wlaściwie jej odchody :zalamka: |
|||
2009-02-20, 21:18:08
|
|||
|
|||
Poczytałam - odprężyłam się
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości