wyznanie (3) i (4)
|
2009-02-08, 04:28:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-12-19 13:42:08 przez Arti.)
wyznanie (3) i (4)
|
|||
|
|||
...
"Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-02-08, 14:46:59
Re: wyznanie (3) i (4)
|
|||
|
|||
Arti napisał(a):wyznanie (3) Ty wiesz, że to nie ty, ale czy on to wie? Czy wie ona? Pastelowy, szary wyblakły pejzaż to tylko jeden z możliwych odcieni jesieni. Użyj bardziej agresywnych barw, a sam się przekonasz jak zmieni się wygląd Świata... A tym samym Twój jego odbiór. Arti napisał(a):wyznanie czwarte (do skutku) Nie mów - słuchaj. Nie szukaj - ono samo cię znajdzie... [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-02-08, 15:07:36
|
|||
|
|||
Dla mnie to czyjeś zmarnowane życie, heroiczne szukanie pomocy, a tu....... tylko pastelowa jesień
miłego dnia |
|||
2009-02-09, 23:40:05
|
|||
|
|||
Sarmato jak będę potrzebował psychologa na pewno dam ci znać... xP
to tłumaczenie skierowane do niej czyli ona wie na pewno... a kolory? jak pamiętam pastele posiadają całą gamę... tych ostrzejszych też... dzięki za komentarze pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości