rzeźnia numer 20
|
2009-02-07, 12:22:03
rzeźnia numer 20
|
|||
|
|||
rzeźnia numer 20
wczoraj śnił mi się diabeł diabeł jest brudny ma starą bladą twarz i wyłupiaste oczy poznałem go z daleka stał koło dworca patrzyłem zaciekawiony aż spojrzał a potem miazga telepatia strachu kiedy się uwolniłem zbiegłem do słońca luty 09 "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-02-07, 14:21:41
Re: rzeźnia numer 20
|
|||
|
|||
Arti napisał(a):kiedy się uwolniłem ufff, ulżyło mi Paweł !! zamawiam u Ciebie ciepły optymistyczny wiersz miłego dnia |
|||
2009-02-07, 19:26:38
|
|||
|
|||
to autentyczny opis snu... śnią mi się dziwne rzeczy... czasem korzystam z ich pomocy...
a wiersze... raczej ciągle będą smutne odreagowuję poezją, w życiu jednak często jest inaczej bywam duszą towarzystwa i trudno powiedzieć skąd taki rozbrat że w życiu uśmiech a na papierze łzy... nie wiem do kogo wołam ale wołam a krzyk przynosi ulgę pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-02-07, 21:45:27
|
|||
|
|||
Z poprzednim życiem dzieli cię cienka ściana mógłbyś to wykorzystać.
|
|||
2009-02-07, 23:29:16
|
|||
|
|||
Pewnie do jednego ucha szepcze Ci ten ze skrzydłami a do drugiego ten z rogami, a Ty Arti trzymaj się bo jak nie to ja Cię przytrzymam :pocieszacz:
miłego dnia |
|||
2009-02-08, 01:34:31
|
|||
|
|||
Cytat:Z poprzednim życiem dzieli cię cienka ściana mógłbyś to wykorzystać. i próbuję... kiedyś poddałem się hipnozie kto wie może to też ma na to jakiś wpływ... Cytat:Pewnie do jednego ucha szepcze Ci ten ze skrzydłami a do drugiego ten z rogami, a Ty Arti trzymaj się bo jak nie to ja Cię przytrzymam oj szeptają... czasem nie wiem który z nich to większy łobuz... ;-) dziękuję Anju :* pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-02-08, 02:13:05
|
|||
|
|||
Z reguły powstrzymuję się od komentowania białych bo się na nich nie znam.
Tu też nie skomentuję całości a jedynie ten wers. Arti napisał(a):aż sam się spojrzał Wyrzuciłbym z niego dwa środkowe wyrazy. Pozdrawiam :-) |
|||
2009-02-08, 04:25:46
|
|||
|
|||
masz rację, poprawiłem - dzięki :mrgreen:
pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości