W paranoicznym obłędzie układam pasjansa(poległym krzyż na d
|
2008-02-21, 20:27:59
W paranoicznym obłędzie układam pasjansa(poległym krzyż na d
|
|||
|
|||
Wysupłam ze środka
zdartą płytę sumienia dołożę strzęp lewej komory (prawa już od dawna nie działa) ubiorę to wszystko w elegancki garnitur od armaniego I rzucę ci pod nogi zrobisz co zechcesz najłatwiej zadeptać uprasować już nie warto mam to gdzieś dostałem nowe mechaniczne na zagranicznych podzespołach z wieczystą gwarancją na nieścieralność i potem z przyklejonym kartonowym uśmiechem zagram ze wszystkimi w karty (automat zawsze wygrywa) szkoda tylko że nie dali ładowarki dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-02-21, 20:44:34
|
|||
|
|||
z wieczystą gwarancją na nieścieralność
...no ja tam nie wiem czy tak da rade z sumieniem.Wiersz oryginalnie napisany.Wiersz do którego się wraca, czyta kilkakrotnie... |
|||
2008-02-21, 20:46:24
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):.no ja tam nie wiem czy tak da rade z sumieniemChyba tak... dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-02-21, 20:50:02
|
|||
|
|||
Chri$ napisał(a):Ginsana napisał(a):.no ja tam nie wiem czy tak da rade z sumieniemChyba tak... jeżeli " chyba", to znaczy niekoniecznie na pewno.... |
|||
2008-02-21, 20:53:16
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):chyba, to znaczy niekoniecznie na pewnoBiorąc pod uwagę jednak negatywne aspekty przymusowego wysublimowania, koniunktura za "na pewno" osiąga nieadekwatny do "chyba" poziom dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-02-21, 20:55:54
|
|||
|
|||
Chri$ napisał(a):Ginsana napisał(a):chyba, to znaczy niekoniecznie na pewnoBiorąc pod uwagę jednak negatywne aspekty przymusowego wysublimowania, koniunktura za "na pewno" osiąga nieadekwatny do "chyba" poziom no i proszę jak tu nam szef intelektem błysnął Gdzie szef tam ni ma innego zdania |
|||
2008-02-21, 20:58:07
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):no i proszę jak tu nam szef intelektem błysnął Szczerze powiedziawszy sam mało rozumiem z tego co napisałem Ginsana napisał(a):Gdzie szef tam ni ma innego zdaniaRaczej Gdzie szef tam zawsze inne zdanie dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-02-22, 17:50:57
|
|||
|
|||
Pięknieście się dyskusja rozwih\ja tak bardzo komunikowalnie tak że chce mi się dołaczyć do paranoicznego pasjansa i zaspiewać lusesao czwartej nad ranem a potem zawołam Bruno idziemy na piwo. Pozdrawiam
norbertus |
|||
2009-01-23, 23:22:05
|
|||
|
|||
Nie ma mowy
dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2009-01-24, 00:50:35
|
|||
|
|||
Cytat:Nie ma mowy Krzysiu nie musisz gadulić tylko wklejać .Ja tez PROSZĘ!!!!! |
|||
2009-01-24, 13:12:18
|
|||
|
|||
Trudny wiersz.
Tak jak trudna do opanowania paskudna złość, może niemoc peela. Swiat wku*** go swoim niemal mechanicznym powtarzaniem codzienności choćby i podarował odrobinę niewyprasowanego luksusu :-) Dobry wiersz, TeeMoorze! Nie, że szefa... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości