świt
|
2009-01-08, 23:31:08
świt
|
|||
|
|||
rozpieszczę barwą słów na dobranoc
rozkocham twoje ręce w sobie otulę ciepłem moich skrzydeł owinę w kokon usidlę pokarmem bogów upiję a kiedy w głowach nam zaszumi i myśleć będziemy że to koniec świata że ty i ja że my.... świt nam przeszkodzi zapuka nieskromnie bezczelny przypomni o twojej żonie! Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2009-01-09, 03:40:05
|
|||
|
|||
O rany... niespodziewajka niemiła
|
|||
2009-01-09, 22:09:47
|
|||
|
|||
żonie - pewnie w barchanach i papilotach. Brawo bardzo mi się podoba
miłego dnia |
|||
2009-01-09, 22:46:32
|
|||
|
|||
:lol: he, he, ale mnie anja rozbawiłaś, te barchany i papiloty, to taka rzeczywistość, uff dobrze, że nie jestem żoną, więc nie grożą mi na razie papiloty i barchany :lol: pozdrawiam serdecznie :kwiatek:
Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2009-01-10, 23:25:27
|
|||
|
|||
To jeszcze kobiety noszą barchany ?? ;p
|
|||
2009-01-11, 01:40:17
|
|||
|
|||
pozbyłbym się paru rzeczy, ja widzę to tak:
rozpieszczę barwą słów na dobranoc otulę ciepłem moich skrzydeł owinę w kokon usidlę a kiedy w głowach nam zaszumi i myśleć będziemy że to koniec świata że ty i ja że my.... świt nam przeszkodzi zapuka nieskromnie bezczelny przypomni o twojej żonie ogólnie podoba się pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2009-01-18, 15:29:56
|
|||
|
|||
Bardzo mi się podoba, a najbardziej to że nie jesteś żoną.
Masz wolny wybór, papiloty i jedno rozczarowanie, czy stringi, uniesienia, a po każdym rozczarowanie. Ale nie słuchaj realisto - pesymisty. Kochaj świat! |
|||
2009-01-18, 23:23:21
|
|||
|
|||
ha, gdyby nie ta piękna puenta to pierwsza strofa byłaby tylko nieznośnie słodką wyliczanką, a tak - ma swoje przemyślane uzasadnienie. :brawo:
"Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości