Rodzaje środków stylistycznych - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Szlifiernia (/forum-25.html) +--- Wątek: Rodzaje środków stylistycznych (/thread-921.html) |
- Sarmata - 2009-03-06 04:32:46 Szkoda, że tak mało osób obecnie poświęca w ogóle uwagę formalnym zagadnieniom tworzenia wiersza i zastananawia się nad użyciem odpowiednich narzędzi stylistycznych, oraz klarownym i logicznym wyrażaniu przesłania. Ale ponoć teraz: "Każdy pisać moźe, trochę lepiej, lub trochę gorzej..." Zresztą podobne zjawisko dotknęło obecnych twórców muzyki i fotografii na przykład... Myślę, że można to zjawsko śmiało określić mianem "pauperyzacji sztuki"... RE: Rodzaje środków stylistycznych - Fred - 2014-02-10 11:18:45 No właśnie, szkoda RE: Rodzaje środków stylistycznych - bronmus45 - 2015-10-13 12:01:53 (2014-02-10 11:18:45)Fred napisał(a): No właśnie, szkoda "pacz pan" - a ja myslałem sobie, że wstąpiłem do salonu dla amatorów, gdzie nie obowiązuje ani strój wieczorowy, ani też biegła znajomość tańca towarzyskiego... Po prostu tak tańczymy, jak potrafimy...
RE: Rodzaje środków stylistycznych - Fred - 2017-02-26 23:00:12 Sens istnienia forum poetyckiego, to doskonalenie warsztatu, a nie tylko prezentacja wlasnej twórczości. również wtedy, gdy forum nazywa się amatorskie. RE: Rodzaje środków stylistycznych - niebieskapoetka - 2018-06-01 16:47:21 a ja stawiam dopiero pierwsze kroki w pisaniu, zaglądam tu, żeby poczuć co inni mają do przekazania z głębi duszy |