Lech czy Leszek - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Lech czy Leszek (/thread-846.html) |
Lech czy Leszek - leszek009 - 2009-03-16 21:33:35 niechaj każdy o tym wie jestem Leszek a nie Lech Lech to wielki jest potentat ja wysoko tak nie sięgam Lech to jest potężne imię które nigdy nie zaginie w legendzie był Lech i basta drugi w stoczni gdańskiej wzrastał jego się wciąż bała władza potem prezydentem został rządził krajem przez pięć lat swoim czynem zdziwił świat teraz znowu trzeci Lech władzy też zażywać chce prezydentem był Warszawy teraz Polską nam włodarzy jaki z niego jest polityk wiemy o tym dobrze wszyscy a ja jestem mały Leszek który zgubił swoje szczęście więc się nigdy nie zrównamy różnice są między nami lecz Wam powiem jeno tyle nie chcę Lechem być ni chwilę mnie nie nęci polityka na niej chętny się potyka S-c 2006-08-14 - Guest - 2009-03-16 22:15:17 Leszku... Jesteś WIELKI!!! Pozdrawiam. - Guest - 2009-03-16 23:07:07 :lol: Ja też wole Leszka :lol: Lech cosik mi sie źle kojarzy :rotfl: selijko - leszek009 - 2009-03-17 08:53:55 Możesz mówić jeśli Ci się to podoba wszystko tylko nie Lech bo to bylo by za dużo zaszczytu dla mnie. Powodzenia |