Polot i wiatrolot - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Polot i wiatrolot (/thread-827.html) |
Polot i wiatrolot - leszek009 - 2009-03-19 17:03:37 na stronie wiatru dotykiem zetknąłem się z polocikiem latała wciąż wiatrolotem tu i ówdzie i z powrotem powiedz mój dobry polocie co się stało z wiatrolotem czy to kraksa się zdarzyła że swój transport zamieniłaś S-c2009-03-19 - Guest - 2009-03-19 19:39:35 Widzisz Lesiu tak jak każdy wehikuł tak i mój sie zużył . Zatrudniali mnie do przewozenia w tą i spowrotem pięknych DAM .Zresztą wiosna blisko ...pora pokazać co nieco :lol: UWAGA PONOWIAM OGŁOSZENIE !!! szukam producenta wiatrolotu tylko wtedy nogi już nie pokażę - Guest - 2009-03-19 20:36:46 :lol: Chyba konkurs ogłoszę na najlepszy wiersz :rotfl: hmmm :mysli: tylko czy na temat Polotki czy jej wiatrolotu :lol: a niech WAS WSZYSTKICH tych obecnych tutaj i w innych postach............................................ wycałuję :buzki: :lol: |