![]() |
|
Całokształtem - Ona - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: Całokształtem - Ona (/thread-7982.html) |
Całokształtem - Ona - adamadahp@gmail.com - 2026-06-06 17:56:45 onieśmielona Całokształtem - Ona .
Nie miała nic na sobie co by krępowało by żywiej w głos natury wsłuchało się ciało Jako ułan rumaka wprawnie osiodłała by galopem popędzić,bo tak to kochała Frontowej sile,werwie natury zawzięciu w pełnej mocy uczuć,rosnacym napięciu Najpierw udawała jakby niechcieć chciała oddechy skracała znów twarz wykrzywiała To jakby się śmiała,to niby płakała i ręce podnosząc wołała, wzdychała Jakby soczysty kęs zmienne smaki dawał to twarz rozweselał,to jakby w ból wprawiał Ni brzoskwinię różową sypnął cynamonem rajski owoc wargami czy już całym łonem ściskała,bo prężność jego bardziej wzrastała i soczystością klejną spójność poprawiała Żuła go chciejnie, niechaj spełnienie się rodzi i czas przeżyć się dłuży,niech szczęście nasłodzi Spiralę uczuć w rozkosz rozwijało ciało wypełniało się gorącem, krwią nabrzmiewało Nowe pozy,pozycje tworzyła,stroiła ruchem głowy fryzurę zrywnie poprawiała Kamasutrę zaskoczyć figurując ciało nowych przecież pomysłów wciąż chciało,żądało Wtem się poderwała - to zaskoczenie nowe tak się objawiło,zamąciło jej w głowie Nowy ruch wyrytmiło siłą podniecenia allegro czy allegretto to bez znacznia Jakby przestraszony źrebak niósł ją w nieznane te miejsca tak pragnione, wyśnione,wołane W takich chwilach nie da się panować nad sobą gdy duch tańczy umysłem,serce śpiewa głową Chcę kochać, chcę szlochać niech wszystko już się dzieje w jednej chwili, pragnionej,niech miłość szaleje Już najwyższa moc uczuć ogarnęła ciało zaczęło się naprężać, kulminacji chciało Jakby duch zagrał na organach wszystkich ciała w anielskiej harmonii rozkosz osiągała Już granicą omdlenia usta ton wydały ten oznajmujący ,tryumfu i chwały Aż ciało w bezsilności osiadło w spełnieniu wracając do spokoju, napięcia zwolnieniu w chwale pamięci ducha życia narracji sił umysłu,woli i natury racji słodkim wygaszaniu,chęci oddalaniu zostawiała ciało wbrew oczekiwaniu a uśmiech spełnienia pozostał na twarzy - zasypiała wolno od uczuć od wrażeń |