- stracili władzę, lecz smród pozostał .. - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: DZIAŁ AUTORSKI (/forum-13.html) +--- Wątek: - stracili władzę, lecz smród pozostał .. (/thread-7868.html) |
- stracili władzę, lecz smród pozostał .. - bronmus45 - 2024-12-17 12:32:18 ~~
Obywatelskość z PiS-u poparciem jest opisana w haniebnej karcie, oceniającej ich rządy prawa .. Bezczelna buta - taka postawa cechuje onych, co dla prywaty grabili naród. A ich etaty były przykrywką pod sekty kloszem .. Obywatelskim, więc wspólnym groszem rozporządzali wbrew przeznaczeniu .. Miały pozostać na zawsze w cieniu te ich działania dla własnej chwały - w ten sposób urósł wcale niemały garb pazerności na ich to grzbiecie. Przykładów na to wiele znajdziecie w kolejnych wątkach, dziś ujawnianych .. Czym się cechują te "ludzkie pany" (*) w obywatelskiej - ponoć - postawie? Skłóceniem wielu, chaosem w prawie, brakiem szacunku dla Konstytucji (a tak po prawdzie - jej prostytucji). Obywatelskość? .. dla nich jedynie - ile z tym hasłem korzyści spłynie do ich portfeli, czy też etatów wprost załatwianych siostrze czy bratu. Moje wyznanie wobec Narodu - mam już dosyć PiS-owskiego smrodu ..!! ~~ |