Przepraszam ! - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Przepraszam ! (/thread-7276.html) |
Przepraszam ! - adamadahp@gmail.com - 2020-12-13 23:02:44 Przepraszam ! Przepraszam ,że jestem wcześniej niż na przodzie Choć nie ulegam trendom i nie chcę żyć w modzie . Za dobrobytu pożądanie Leżenie w bezruchu Tłuszczu odkładanie Zostawienie siebie na wygnanie. Przepraszam za słowa w grzechu umaczane Za mojego dziadka Czy za czyjąś mamę. Przepraszam że zrobiłem sobie coś za karę Czy skroiłem zamiar Nie na swoją miarę. Że posadziłem drzewa na nie swojej ziemi. Że stworzono człowieka tak obcego Ziemi. Przepraszam za to wszystko co wokół się dzieje Nad czym lud ubolewa Z czego świat się śmieje. wrzesień 98(6) RE: Przepraszam ! - Wiatr - 2021-04-22 21:45:44 Gdybyś wyciął/wycięła drugą strofę, lub przerobił/przerobiła rytmicznie, byłoby świetnie Pozdrawiam teemoore |