Radosnych Świąt - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Życzenia (/forum-38.html) +--- Wątek: Radosnych Świąt (/thread-724.html) |
Radosnych Świąt - czardasz - 2009-04-08 08:41:00 Wszystkim życze radosnych pełnych miłości Świat Wielkanocnych..... Z powodu choroby nie ma mnie na dotyku,,,,, - Sarmata - 2009-04-08 10:58:55 I wszystkiego najlepszego Tobie również Alinko! Kuruj się szybciorkiem i wracaj do nas. Przy okazji również moje najserdeczniejsze życzenia świąteczne dla wszystkich skażonych Dotykiem - Guest - 2009-04-08 13:06:52 I ja przesyłam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Świąt Wielkanocnych. Tak wesołych szczęśliwych radosnych , jak nasze serca w snach o miłości , jak nasze marzenia , o przyszłości i jak nasza skrywana miłość , do nam tylko wiadomych osób. Spełnienia najskrytszych sekretów i wielorakiej rozkoszy! - Ginsana - 2009-04-08 19:31:13 Ja również dołączam się do życzeń.Dużo odpoczynku i miłości w te święta - Guest - 2009-04-09 09:48:32 Staropolskim obyczajem dużo szynki życzę z jajem miodu pełne antałeczki oraz trochę gorzałeczki no a w Lany Poniedziałek- -na kark wody pełen dzbanek W zdrowiu i spokoju przeżycia radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego z całego serca Forumowiczom życzę ... - anja - 2009-04-09 18:20:06 Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! - Majka - 2009-04-10 09:13:56 [b]WESOŁYCH ŚWIĄT Kolorowych jajeczek, Wacianych owieczek, Rozkwiecanych króliczków, Pyszności w koszyczku! A przede wszystkim Udanego uciekania W dniu "wielkiego lania" ..........â¥â¥â¥â¥â¥â¥ ......â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ ....000000000000000 ..â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ .â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ â¥â¥(ââ)à®(ââ)à®(ââ)â¥â¥ .â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ ..â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ ....000000000000000 .....â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥ \\///..â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥â¥.\\///. Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" _____ ____s??????s __$$$?@$??$s $$$$$??$$??s $$$$$??????ss __$$$$??????????????????s ___s??????????????????????$s __????????????????????????$$$s _???????????????????????????$$$ _???????????????????????????$$$ _?????????????????????????$$$$$ _?????????????????????????$$$s _s????????????????????????? __???__????_____???___??? __$$$__$$$____$$$__$$$ __$$$__$$$____$$$__$$$ $$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$ __$$$__$$$____$$$__$$$ \\\\////....\\\////....\\\\\/////[b] |