Później daremne żale - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Później daremne żale (/thread-7204.html) |
Później daremne żale - gabrys123 - 2020-10-13 20:07:25 Za stoma rzekami nie ma mojej pani, ale może być na wyciągnięcie ręki. Jacie kręcę, gałkami pokręcę, to prawą, to lewą, niczym Kameleon o trzysta sześćdziesiąt stopni. Jest moja pani, za tymi krzakami, jej chatka stoi, nie na kurzej łapce. Kupię czekoladę i rowerem podjadę, gdyż na wypaśną brykę mnie nie stać. Wychodzi blondwłosa, na papierosa, zęby ma żółte, może taka moda. A ja rowerem, i patrzę na cholerę i wmawiam sobie że to moja piękność. No i serce zabiło, w gębę się nie patrzyło, bo lepsza taka niż wcale. A mnie nie w sztachety, ino w cuda kobiety później daremne żale RE: Później daremne żale - Stalówka - 2020-11-27 11:05:33 Byłby niezły, gdyby nie ta wielowątkowość niemalująca sedna. |