Utkałeś mi dywan z płatków róż - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Utkałeś mi dywan z płatków róż (/thread-7078.html) |
Utkałeś mi dywan z płatków róż - Ewa - 2019-01-11 17:05:25 Utkałeś mi dywan z płatków róż Utkałeś mi dywan z płatków róż Płatki płyną w przestrzeni Jeden przy drugim i obok drugiego Tor lotu pęd życia zmienił Stworzyłeś mi pomost z płatków róż Stąpam dźwięczną stopą Wcześniej był Guns and Roses i Michael Teraz we mnie brzmi Mozart Płatki róż poprzeplatane Pozytywnymi emocjami Nie uwiezione, uwolnione Zracjonalizowane Utkałeś mi dywan z płatków róż Dywan z różanym płatkiem na miłość Utkałeś mi dywan z płatków róż Do muzyki która mnie zmieniła RE: Utkałeś mi dywan z płatków róż - Fred - 2019-03-09 09:20:03 (2019-01-11 17:05:25)Ewa napisał(a): Utkałeś mi dywan z płatków różPodoba mi się tytuł. Przywodzi na myśl rosyjską piosenkę "Milion róż". |