Poezja - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Poezja (/thread-7010.html) |
Poezja - Ewa - 2018-09-24 05:12:21 Poezja Żyjesz we mnie od lat W kropli wody istniejesz W każdej cząstce powietrza Porównując upływ czasu Do nieskończoności Dni zamienialne na miesiące W kalendarzu się nie mieszczą Poezja-słowo magiczne Słowo stałe Słowo nie oddające w pełni obopólnego związku Pełne nadwrażliwości, która żyje w nas od lat I zażyłości nie stłumionej w zalążku Tak trwamy razem we współistnieniu Dzięki Tobie moja samotność jest grzechem W naszych nocach doznaję ukojenia By w naszych dniach radość pieścić śmiechem Świat bez ciebie byłby opustoszały Bezbarwny, bez żadnego sensu Moje oddanie Tobie cicho szumi we mnie I maluje te słowa w niebiańskim powietrzu RE: Poezja - tom_70 - 2018-10-29 13:19:31 Tekst jest prztyczkiem dla poezji. Tekst nie ma nic wspólnego z poezją. Profanum. RE: Poezja - Ewa - 2018-11-01 05:26:52 Nie zgadzam się z tobą. Zastanów się co piszesz bo ciebie zgłoszę do administratorów tego forum. RE: Poezja - tom_70 - 2018-11-01 09:38:15 Śmieszna jesteś. Nie masz bladego pojęcia o pisaniu. Twoja pisanina bliska analfabetyzmu. |