Uwielbiam z tobą czytać książki - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Uwielbiam z tobą czytać książki (/thread-7009.html) |
Uwielbiam z tobą czytać książki - Ewa - 2018-09-24 04:58:04 Uwielbiam z tobą czytać książki Uwielbiam z tobą czytać książki uwielbiam z tobą w nich myśleć uwielbiam z tobą słowa szeptać by nowy wers wymyśleć Uwielbiam z tobą śmiać się bez powodu uwielbiam płakać ze wzruszenia uwielbiam marzyć a w nich łza tęsknoty prześciga marzenia RE: Uwielbiam z tobą czytać książki - alesetr - 2018-10-02 11:03:06 Mierzi mnie trochę ten rym myśleć-wymyśleć. Nie brzmi to zbyt dobrze dla mnie. No i początek drugiej zwrotki jest... za długi. Tak mi się zdaje. Zupełnie mnie wytrąca z rytmu to, że kolejne wersy są tak krótkie. RE: Uwielbiam z tobą czytać książki - Careless - 2018-10-04 13:07:10 No, to wymyśleć mocno razi. RE: Uwielbiam z tobą czytać książki - Ewa - 2018-10-09 16:12:40 wymyślić- literówka. |