femme fatale - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: femme fatale (/thread-692.html) |
femme fatale - gari - 2009-04-15 21:12:00 znów jestem tą kobietą w kąpieli rumienię się i dużo krzyczę drzwi drgają zawsze lubiłam tę sekundę starzejącą się nie wiadomo jak daleko nieprawdopodobnie układającą za mgłą znów jestem znudzona zawsze on marzy jak ja o fatalnym domu pełnym pościeli miejscu gdzie w przedpokoju czai się murakami z człowiekiem owcą i mogłoby być jak nigdy dotąd znów zgoliłam ci wąsy ale nie jest jak dawniej tylko pachniesz i nie masz humoru moglibyśmy znów wyjść wypić kilka dzbanków rozpętać sycyliadę żeby było na nowo przez dobę albo dwie nie chcę znów rumienić się pochopnie - Sarmata - 2009-04-15 21:38:36 Witam Garineczko ! - Kamil Rousseau - 2009-04-16 07:13:52 Bardzo mi się ten wiersz podoba, ale czy ja go do końca rozumiem? Wrócę tu na spokojnie. Re: femme fatale - gari - 2009-05-15 09:45:41 Kamil, jestem zdania, że wszelki odbiór, jeśli jest pewnym odczuwaniem tego, co napisane, jest odbiorem dobrym, indywidualnie najlepszym; Re: femme fatale - Guest - 2009-05-15 10:07:11 Wczytuję się i niestety muszę sie zarumienić :oops: ech polecę do googli..................... |