wątpliwej jakości reklama... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Hyde Park - wolna amerykanka LOL (/forum-40.html) +--- Wątek: wątpliwej jakości reklama... (/thread-6741.html) |
wątpliwej jakości reklama... - bronmus45 - 2017-10-09 10:19:11 Od tych osób winniśmy wymagać nieco więcej, niż wątpliwej wartości reklamy... RE: wątpliwej jakości reklama... - Misiek - 2017-10-10 08:09:00 no proszę jakie reklamy ale kogo my tu mamy Grzesiu to jak żywy Bronku nieszczęśliwy ? RE: wątpliwej jakości reklama... - matylda12n - 2018-03-21 13:10:19 Pewien Fircyk - bez krępacji Cud obiecał całej nacji Trafnie uznał: lud to kupi Wielce ciemny, mocno głupi No i młodzież uwierzyła Do urn wartko podążyła I we Wronkach i w Pułtusku Dali głos Donaldu Tusku No nareszcie, jest nadzieja Naród wybrał czarodzieja No i w końcu stał się cud Czary mary, wyszedł SMRÓD. Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, PROSTY JAK OD SZPADLA TRZONEK! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tuska cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie RE: wątpliwej jakości reklama... - melania - 2018-04-10 11:34:03 "świecie mój daj mi żyć " ...proszę Was chodziaż tutaj nie pakujcie polityki |