WITAM :) :) :) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: WITAM :) :) :) (/thread-664.html) |
WITAM :) :) :) - szaraczek - 2009-04-23 19:44:10 Przykicałem do Was - taki zwykły szaraczek .Witam Was serdecznie :-) Mam nadzieję ,że pomalujecie mój świat Swoimi wierszami na różowo :> .Na razie pokicam ,porozglądam się w prawo w lewo w górę w dół.Tylko proszę nie straszcie mnie bo ja płochliwy zwierzaczek Re: WITAM :) :) :) - minawia - 2009-04-23 21:07:55 Witam Cię szaraczku tak wesoło skaczesz na pewno wśród wierszy czeka tu na Ciebie przyjaźni kubraczek Re: WITAM :) :) :) - anja - 2009-04-23 22:16:24 Witaj Szaraczku czekamy na Twoje wierszyki, pisz i komentuj Re: WITAM :) :) :) - Sarmata - 2009-04-24 00:56:18 Nu zayac, nu pogodi !!! Otkuda ya yewo znayu ??? Mozhet' byt' c Kitayu ! :rotfl: :figielek: Re: WITAM :) :) :) - Majka - 2009-04-24 06:36:32 Witamy Cię szaraczku cieplutko i do naszego grona serdecznie zapraszamy Re: WITAM :) :) :) - szaraczek - 2009-04-24 17:38:52 :rotfl: :lol: :radocha: ależ milutkie przywitanka > Dziękuję serdecznie Wybaczcie, ja taki sobie szaraczek obojniaczek :oops: Pozwólcie ,że pokicam na razie bez "ubranka"bo sam nie wiem czy ubrać jakąś kiecę hecę :figielek: czy lepiej może rybaczki Już Was wszystkich lubię !!!!!!! Re: WITAM :) :) :) - ewaklos2 - 2009-07-16 07:39:48 ° DZIEŃ °° ___ °° BOBRY °° ¸.´ .´·))¸.´ .´·))¸.´ .´·)) ((.´ .´ ((.´ .´ ((.´ .´ ¸.´ .´·)) ((.´ .´ Wybrałem Ciebie* . * . . * wśród tysiąca marzeń,* -:¦:-. * wśród słów miliona* . * . . *. * pośród pięknych zdarzeń.. *. * Lekko otulona* -:¦:-. * tajemnicą mgły. *. * muzyką i wiatrem* . * . . *. * to TY...-:¦:-*. * Więc oddałem myśli wiatrom :¦:-*. * niech zaniesie je do Ciebie:-.*-:¦:- niech Cię pozdrowi ucałuje. *. * i za PRZYJAŻŃ podziękuje *-:¦:-.*-- ,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,. --*-:¦:-.* *-:¦:-.*-- `'¹li¡|¡|¡il¹'` --*-:¦: .MIŁEGO ..*...*PIĘKNEGO ¸.´ .´·))DNIA i BUZIACZEK NA ((.´ .´__°° ROZPOCZĘCIE DNIA °° ¸.´ .´·))¸.´ .´·))¸. |