Też o mrówkach - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: Też o mrówkach (/thread-654.html) |
Też o mrówkach - anja - 2009-04-26 22:06:13 ach te wiosenne mróweczki pod brzuszkiem ładnej dzieweczki Hania szuka pod spódnicą wzrok spuszczony, płonie lico nie ma ich na moim brzuszku może siedzą na pępuszku może się schowały w stanik albo weszły pod kaftanik nie ma mrówek nie łaskoczą by się tak obudzić nocą i poprosić ach mój luby jeśli nie chcez mojej zguby weź pozbieraj swoją rączką zajrzyj w stanik pod ramiączko i w bikini i w pępuszek obejrzyj mój cały brzuszek a jak nie ma ich na ciele zajrzyj niżej mój aniele trzeba będzie zdjąć bikini to w kropeczki takie mini pewnie tam się skryły cwane jeszcze niżej pod kolanem widać mrówki ważna sprawa no i fajna jest zabawa szkoda - nie nie ma tu Zdzisława Re: Też o mrówkach - minawia - 2009-04-27 14:46:27 bo do mrówek, to Tadeusz, to Tadeusz jest potrzebny Zdzisław kusił motylkami fiołki miał dla każdej damy poszukuję Tadeusza no i szkoda mi Zdzisława o obydwóch wieść się niesie że w kochaniu...dla nich sława ach...te mróweczki :rotfl: i to nie tylko u młodej dzieweczki :lol: Re: Też o mrówkach - Sarmata - 2009-04-27 15:52:11 Może przenieść temat do Fabryki Brylantów???... zanim Was wszystkie te mrówki oblezą ! LOL Re: Też o mrówkach - szaraczek - 2009-04-27 20:33:49 szaraczka niestety mrówki oblazły aż pokładał się ze śmiechu :rotfl: jeszcze trochę to się przed motylkami nie obroni :oops: Anju co się ubawiłem to moje :brawo: Re: Też o mrówkach - anja - 2009-04-27 22:12:28 miło mi że się podobało, tu na forum piszemy, komentujemy i dobrze się bawimy :mrgreen: Re: Też o mrówkach - czardasz - 2009-05-04 14:53:08 kazda dzieweczka lubi mróweczki te co pożadanie wywołuja zywe mrówki nie smakuja Re: Też o mrówkach - tolek - 2009-06-08 12:36:40 mrówek już nie jeden szukał i nie jedna panna mdlała gdy miłosnym żarem wzięta na mrowisko upadała a wszędobylskie mróweczki wprost zmuszały do szukania panna już się nie wzbrania sama zdejmując ubrania :lol: Re: Też o mrówkach - anja - 2009-06-23 22:16:51 tolek napisał(a):mrówek już nie jeden szukałTolek czekamy na Twoje erotyki wierszem pisane :> Re: Też o mrówkach - tolek - 2009-06-23 22:45:31 "anja"- do pisania erotyków potrzbne jest "fizyczne dotykalne natchnienie" a na razie posucha... :lol: |