Dziwne nostalgie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Dziwne nostalgie (/thread-6520.html) |
Dziwne nostalgie - Sara - 2017-07-26 01:18:48 Po Dżemie Niezbyt słodko mi , Czy nie za dużo mnie we mnie , gdy pustka wciąż dławi ? Bo wiem że wspomnienia są na zawsze żywe , inne ,wspaniałe i smutne i nie są jak lustro , nie przejrzę się w nich. Świat z przeszłości, gdy jeszcze nie żyłam , tak ważny dla duszy wracam do niego często. Rozmyślam z prędkością wstrzymaną 30 lat na wstecznym , jestem w czasie którego już nie ma , chcę wiedzieć, zapamiętać i może nie wracać , powrót XXI wiek , mój wiek ... Jak teraz będzie ? Ukryta nadzieja w pesymizmie , trwać będzie nadal , póki są oni , Ci którzy żyli gdy ja jeszcze nie . RE: Dziwne nostalgie - tom_70 - 2017-07-26 09:02:15 Świetny! RE: Dziwne nostalgie - madaadamph - 2019-06-25 16:36:03 kto mi powie o jaką twórczość tu chodzi? Jaki jej gatunek? Z której strony " to " ugryźć ? RE: Dziwne nostalgie - dajo78 - 2020-01-07 09:47:27 Nie rozumiem go niestety. |