Andrzej Duda - prezydent... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Andrzej Duda - prezydent... (/thread-6280.html) |
Andrzej Duda - prezydent... - bronmus45 - 2017-01-01 15:39:03 Andrzej Duda - prezydent...
.# ... już samo wspomnienie wywołuje u mnie
niesmak, obrzydzenie. Jest jedynie cieniem niegodnym swej roli. Wobec Kaczyńskiego wykonawcą woli. Wyborców zaboli ta widoczna zdrada. Odejdzie od niego moherów gromada; po szkodzie, lecz rada taka ich przemoże. By odzyskać honor - co daj Panie Boże... RE: Andrzej Duda - prezydent... - Misiek - 2017-01-03 19:55:29 czy w niedziele czy w dni powszednie pisze Bronko swoje głupie brednie i wciąż o paragrafie nie pamięta że nie wolno lżyć pana prezydenta u siebie w domu owszem kolego ale nie w necie i nie publicznego funkcjonariusza w osobie pana Dudy ----------------------------------------- w swojej pralce pierz swe brudy ! RE: Andrzej Duda - prezydent... - bronmus45 - 2017-01-04 13:00:18 I znowu szukasz zaczepki? No to i ja wyruszam ze sprawiedliwą oceny twoich zgrzytających gniotów... RE: Andrzej Duda - prezydent... - Misiek - 2017-01-05 07:48:38 człowieku,kodeksu karnego nie znasz ? Prezydent RP czy Wałęsa czy Duda jest chroniony przez prawo znieważać go nie wolno, bo cię wezwą do prokuratury jak jednego chłopaczka z Gdańska ostrzegam cię po koleżeńsku a ty jeszcze mnie obrażasz wyjątkowy z ciebie drań Bronko RE: Andrzej Duda - prezydent... - bronmus45 - 2017-01-05 09:03:56 Wypad gniotopisie !!! RE: Andrzej Duda - prezydent... - Misiek - 2017-01-05 14:07:11 no tak nieznajomość prawa boli najbardziej RE: Andrzej Duda - prezydent... - bronmus45 - 2017-01-05 18:33:59 Twoim prawem jest prawo PiS - czyli chamskim jego naginaniem według waszej też, knajackiej sprawiedliwości... RE: Andrzej Duda - prezydent... - Misiek - 2017-01-05 23:42:20 MYLISZ SIĘ moim prawem jest prawo obowiązujące aktualnie w naszym kraju z kodeksem karnym na czele a knajackie są twoje niewybredne epitety pod adresem demokratycznie wybranego Prezydenta RE: Andrzej Duda - prezydent... - bronmus45 - 2017-01-06 13:55:12 Misiek, tacy jak ty to tylko w PiS-ie. Jesteś więc u mnie ignorowany jak każde ćwoki i grafomany... P.S - zapewne nie znasz słowa "ignorowany" w rozumieniu regulaminu forum. A więc w krótkich słowach - twoje wpisy nie są dla mnie widoczne, oprócz informacji o samym wpisie. Tak więc - piszesz sobie na Berdyczów... RE: Andrzej Duda - prezydent... - Misiek - 2017-01-06 19:06:42 a szkoda bo ważne informacje ci przekazałem |