depresja - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: depresja (/thread-6212.html) |
depresja - kalasikov - 2016-12-07 23:10:41 znowu to samo przygnębienie ból żałość znowu to samo nie uwolnię się od tego, to będzie powracało znowu to samo papierosy, dym, popiół myślę o tym paląc znowu to samo ciemność, chłód, pozory, twoja prymarność znowu to samo głosy podpowiadają. Nie zrobię ci tego mamo mój pierwszy w życiu, krytyka mile widziana RE: depresja - anja - 2016-12-08 13:27:47 Dobrze że zaczynasz pisać pisać. Ten wiesz można dopracować i powstanie coś fajnego. Nie potrzebie powtarzasz te same wersy. Trochę poprzerabiałam, a Ty sam udoskonalaj swój warsztat przygnębienie ból żałość nie uwolnię się od tego, to będzie wracało dym i popiół myślę o tym paląc znowu to samo ciemność, chłód, pozory, twoja prymarność głosy podpowiadają znowu to samo nie zrobię ci tego mamo RE: depresja - bronmus45 - 2016-12-08 15:29:47 - ale czemu w rymowanych? |