Patrzę na Ciebie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Patrzę na Ciebie (/thread-6169.html) |
Patrzę na Ciebie - Misiek - 2016-11-20 16:17:43 Patrzę na ciebie wzrokiem umęczonym życiem na wyspie bezludnej gdy ptaki na drzewach śpią w gaju zielonym nie widziałem tak cudnej stoisz teraz za z tęsknoty uplecioną jak pajęczyna mgłą pozwól siebie dotknąć na tę najdłuższą chwilę wtulić się w twoje ciało chcę ci powiedzieć tyle wciąż ciebie mi za mało czysta i niewinna jak łza dlaczego twoich ust nie ucałuję nie odgarnę włosów z czoła nie szepnę do ucha tego co czuje pierwszy raz widzę anioła a muza taka krucha przyszłaś tylko dzisiaj pomiędzy zapomnianymi wierszami to nie do opisania niepojęte patrzę choć oczy mam zamknięte ukoisz moje myśli dobrymi snami RE: Patrzę na Ciebie - tom_70 - 2016-11-20 16:36:53 Masa błędów stylistycznych. Kompromitujesz się p RE: Patrzę na Ciebie - anja - 2016-11-20 16:40:27 Ładny wiersz, trochę za mało rymów jak na wiersz rymowany. RE: Patrzę na Ciebie - Misiek - 2016-11-20 19:02:06 miło mi Aniu,że się podoba |