Nokturn - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Nokturn (/thread-6019.html) |
Nokturn - PoeticaVulgata - 2016-06-22 08:42:34 Zanurzam się w ruczaju Mych reminescencji A zegar wstrętny zmierza W kresy egzystencji I myśl ma nieprzychylna Dno grobowca ścieli Antropomorficzna Bestia kwiat mój pieli A w głębi mózgu kory Mych synaps poplątanie Jak peruwiańska kurwa Egzotyk ryje banie O nocy ma przecudna! Co w podróż mię zabierasz Co złej degrengolady Zatęchły grób otwierasz Ty pęta czerstwe zrywasz Najpierdolniejsze sznury I epifania moja Pozwala skrobać bzdury A świt sążnisty karci Sterane me sumienie I znów kaganiec wciska Na moje przyrodzenie I bajroniczne pieśni Życia powszedniego W swym tonie minorowym Wkurwiają na całego Więc inkaust czarny biorę Bluźniercze linie kreślę I w matni tej skurwiałej Przewracam się na krześle RE: Nokturn - tom_70 - 2016-06-23 10:12:32 "Najpierdolniejszy" (sic!) tekst na obecnym forum. KOSZMAR! RE: Nokturn - anja - 2016-06-25 17:07:11 Nie ma takiego działu w którym można by to zamieścić. Popraw wulgaryzmy, inaczej to zniknie. |