każdemu wolno marzyć... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: każdemu wolno marzyć... (/thread-592.html) |
każdemu wolno marzyć... - fryzjerka - 2009-05-13 23:51:08 Może kiedyś, już niedługo, zamiast słuchać głosu świerszczy, to na łące, tam nad strugą posłuchamy swoich wierszy. Ty mi białe będziesz czytać i tłumaczyć ich przesłanie, ja rymami będę szeptać, zacałujesz mnie kochanie. I tak słowa i literki, pomieszają swoje szyki, serca złączą, losy splączą, będzie może tak jak z nikim. A jeżeli i nie będzie, coś co mogłoby się zdarzyć, no, to powiedz mi mój miły, czy nie wolno mi pomarzyć... Re: każdemu wolno marzyć... - anja - 2009-05-14 14:07:30 No proszę - marzenia poetki o poecie. Nie za dużo "2 grzybki w barszcz" ?? :rotfl: Podobają mi się Twoje wiersze :brawo: Re: każdemu wolno marzyć... - Guest - 2009-05-15 10:20:12 A jak spełni się marzenie to będzie można poczytać w dziale w "Rymie i w bieli" :lol: Świetny wiersz i ja też przyklasnę :brawo: Re: każdemu wolno marzyć... - meg04 - 2009-05-15 23:17:25 wolno ach wolno pomarzyć każdemu, a nawet szybko nie tylko wolno; marzmy więc ludzie niechaj się stanie póki maj trwa to i będzie kochanie :lol: Re: każdemu wolno marzyć... - minawia - 2009-05-16 14:48:19 w tak dobranym związku, poety -poetki....marzenia zawsze się spełniają... Re: każdemu wolno marzyć... - Majka - 2009-05-16 15:54:42 Marzenia czasem się spełniają ...więc daj się im ponieść, powodzenia |