flagówki - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: flagówki (/thread-590.html) |
flagówki - gari - 2009-05-14 22:10:01 najbardziej pociągał cię we mnie mój śmiech że mogłeś czuć się szczęśliwym człowiekiem dam sobie parę godzin aż zrobi się jutro i cała złość zacznie być złością wczorajszą obiad wczorajszym obiadem i nic już nie będzie musiało stygnąć nie lubię kiedy znikasz dla kieliszka wódki kiedy topię się w butelce butelkach i nawet już nie mieszam zeszłam w siebie już tak głęboko że nie wiem jak wrócić a przecież mogło jeszcze być tak zwyczajnie mogliśmy pożegnać się z moim krwawieniem wybielić rzeczywistość uczucia siebie teraz polska Re: flagówki - Sarmata - 2009-05-15 01:24:15 Dawna, dobra Gari LOL Ale styl Ci się zmienił... Szkoda - tamten był bardziej naturalny, spontaniczny... Re: flagówki - anja - 2009-05-15 08:43:06 gari napisał(a):dam sobie parę godzin aż zrobi się jutro i caładobre podejście do życia, też muszę tak spróbować ;-) Re: flagówki - gari - 2009-05-15 09:42:41 Sarmato, stylem nie wrócę już stetnie-niestetnie - ale masz rację, jest tu sporo tego 'starego'; A ten wierszyk jest bardziej dla rozbudzenia nadziei, że rozrusza mnie ciągłość pisania... anju - polecam - zdecydowanie mniej stresu i frustracji )) Re: flagówki - anja - 2009-06-26 01:19:21 Gari wrzuć coś swojego, brakuje mi Twoich wierszy. Re: flagówki - Julia - 2009-06-26 08:59:24 gari napisał(a):[i] rzeczywistość świata na której się łapią bohaterowie seriali wielcy i mali, zguba ludzkości... autorka umięjętnie wychwytuje momenty realne i skrzypiące, przez co nadaje wersom życia, czuje się i widzi się tę scenkę, lubię tak. Re: flagówki - czardasz - 2009-06-26 10:22:21 czasami powrót jest zbyt trudny ale trzeba próbowac...podoba mi sie |