![]() |
Zegnam się z Wami na jakiś czas - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: Zegnam się z Wami na jakiś czas (/thread-582.html) |
Zegnam się z Wami na jakiś czas - anja - 2009-05-17 21:51:22 Moi drodzy, za 3 dni wyjeżdzam z kraju na pół roku. Sporadycznie będę miała dostęp do kompa i napewno kilka razy zajrzę. Mam nadzieję wrócić do naszego forum i Was tu wszystkich spotkać i wielu nowych poetów. Do zobaczenia, ściskam wszystkich. Bawcię się dobrze i bądzcie grzeczni :mrgreen: ![]() Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - Sarmata - 2009-05-18 07:31:29 Tak jest! Ze swojej strony życzę Ci Anju tylu samo lądowań co startów ![]() Chciałbym również podziękować za pracę jako Admin - Twoje stanowisko peacy będzie na Ciebie czekało po powrocie! ![]() I odwiedzaj nas możliwie najczęściej i wracaj do nas jak najszybciej wypoczęta i spragniona naszych wypocin :lol: K.T.(o)S. Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - minawia - 2009-05-18 10:37:50 udanego lądowania pięknych wrażeń i spełnienia marzeń... :-) Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - Guest - 2009-05-18 15:27:00 Napewno będzie brak Ciebie ...Pół roku jejku jak to długo lecz używaj i wracaj Aniu naładowana pozytywnymi wrażeniami :buziak: Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - Majka - 2009-05-19 12:04:17 Anju, dopiero dziś przeczytałam Twoją wiadomość ![]() Smutno będzie bez Ciebie i na pewno będzie nam Ciebie brakować, lecz mam nadzieję, że dla Ciebie te pół roku będzie bardzo udanym i radosnym czasem - mimo, że bez nas ![]() Wracaj do nas Anju szybko, będziemy czekać ![]() Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - anja - 2009-05-20 18:16:07 Dzięki wszystkim za dobre słowo. Do zobaczenia na foruuuuuuuum :papa: Re: Zegnam się z Wami na jakiś czas - Biała_dama - 2009-05-20 22:44:33 Anju, wracaj zadowolona, czekamy. Jesteś bardzo ciepłą, sympatyczną osobą. Będzie mi Ciebie brakowało. :papa: :papa: :papa: |