Doniesienia z cienia ...x - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Doniesienia z cienia ...x (/thread-5819.html) |
Doniesienia z cienia ...x - bronmus45 - 2015-11-27 18:04:49 ZaPiS ekonomii PiS-u
Etnograf z Oświęcimia - Beata
dziś ogłasza swe widzenie świata. Gruszki na wierzbie to norma; ekonomia dla niej - pro forma. Co dla Polski jeno wstyd i strata. RE: Doniesienia z cienia ...x - Fred - 2015-11-27 19:46:30 Miałem zamysł nie komentować tekstów tegoż autora, ale ta miniaturka jest rewelacyjna! Gratulacje Gargamelu. RE: Doniesienia z cienia ...x - anja - 2015-11-28 22:24:51 mam nadzieję że Europa stara Polski z pisem nie utożsamia to tylko milionów kilka tyle co oddech motylka a jednak nasz system rozwala Sorry za rymy, ale mi wena odfrunęła RE: Doniesienia z cienia ...x - bronmus45 - 2015-11-28 22:50:42 Europa się już postara by ta stara - ich stała wiara zobaczyła, co w PiSie za chłopy: im ani do baby, ani Europy. Więc może oświadczyć: - precz stąd jełopy - (do jarkodoopy) |