Ważne - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Ważne (/thread-5792.html) |
Ważne - Mroczkie - 2015-11-02 16:43:52 Cześć, jestem tu nowiutki. Natknąłem się na to forum przypadkiem i stanęły mi przed oczami moje dawno napisane wiersze. Chciałem się nimi z Wami podzielić i sprawdzić co o nich sądzicie. Krótkie dwa słowa, Odpływające szybko w historię. Często przez obojętność Hamowane i tłumione. Antyteza wolnej, Mistycznej wieczności. Cicho łkane I krzyczane Emigrują z ust do ust. RE: Ważne - tom_70 - 2015-11-02 17:39:50 Troszeczkę nie wypalił akrostych. Poprawni piszemy: KOCHAM CIĘ RE: Ważne - bronmus45 - 2015-11-02 18:23:07 Ważne Mroczkie Dokończ hasło - Kocham Ciebie (zamiast Cie) ... Krótkie dwa słowa, Odpływające szybko w historię. Często przez obojętność Hamowane i tłumione. Antyteza wolnej, Mistycznej wieczności. Cicho łkane I krzyczane Emigrują z ust do ust Bez tej samej chemii; Inaczej Epatowane... |