koci pazur 2 - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: koci pazur 2 (/thread-5768.html) |
koci pazur 2 - klimeusz - 2015-10-19 06:33:59 Mądry kot je ser i wydycha jego zapach do mysiej dziury, na przynętę - W. C. Fields Wszedłem
na ciernistą drogę najeżoną zawiścią pokracznych trolli wierzących w boskość istnienia swojego gatunku i próbuję z niej zejść bezkolizyjnie w cień przydrożnych ścieżek prowadzących do obranego celu. Na drodze nadal czyhają zapewne pobratymcy tych którzy to mówią: "weszłem" tutaj pierwszy a nie wszedłem jako pierwszy. Pomyliłem lokalizację wątku. Miał być umieszczony na stronie "białych". Brak praktyki - przepraszam - zgłosiłem adminom prośbę o przeniesienie. RE: koci pazur 2 - tom_70 - 2015-10-19 20:46:11 Mówiłem to wcześniej. Tu się publikuje wiersze, a nie, jakieś pierdoły. RE: koci pazur 2 - member22 - 2015-10-24 14:20:35 Tom jak zwykle ma nieco nie wyparzony język. Co do wiersza to niestety nie mogę wydać dobrej opinii. Za dużo smędzenia i forma jakby nie ta. Wiem że wiersz ma obrazować wnętrze autora, ale to znaczyłoby że Twoje wnętrze jest w bardzo złej kondycji. Co za dużo to nie zdrowo, więc może czas uderzyć w weselszą nutę. Pozdrawiam RE: koci pazur 2 - bronmus45 - 2015-10-25 09:31:03 (2015-10-24 14:20:35)member22 napisał(a): Tom jak zwykle ma nieco nie wyparzony język. Co do wiersza to niestety nie mogę wydać dobrej opinii. Za dużo smędzenia i forma jakby nie ta. Wiem że wiersz ma obrazować wnętrze autora, ale to znaczyłoby że Twoje wnętrze jest w bardzo złej kondycji. Co za dużo to nie zdrowo, więc może czas uderzyć w weselszą nutę. Pozdrawiam No to poczytaj i pozachwycaj się wierszem autora znanej marki... Zaufałem drodze wąskiej takiej na łeb na szyję z dziurami po kolona takiej nie w porę jak w listopadzie spóźnione buraki i wyszedłem na łaką stała święta Agnieszka -nareszcie powiedziała - martwiłam się już, że poszedłeś inaczej prościej po asfalcie autostradą do nieba - z nagrodą od ministra i, że cię diabli wzięli. |