A gdybym - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: A gdybym (/thread-5578.html) |
A gdybym - Toyer - 2015-08-29 11:59:16 Gdybym nie był sobą To kim bym był? Może jakąś sławna osobą Albo na Bahamach bym żył Jeździłbym ferrari Jadł na obiad homary Pił piwo w Bawarii A może miał na imię Cezary? Papieża osobiście bym znał Chodziłbym z nim na spacery Osiem żon bym miał A kochanek ze cztery Białe to białe I nic tego nie zmieni Swoje życie sobie chwalę Z nikim bym się nie zamienił RE: A gdybym - tom_70 - 2015-08-29 14:08:06 Pomarzyć można każdemu z nas - kim, by to się nie chciało być, ale prawdziwe życie budujemy na własnej tożsamości. Z uśmiechem przeczytałem Twój satyryczny wiersz. RE: A gdybym - Gryf - 2015-08-29 20:25:08 Najlepiej pozostać sobą i to mi się podoba w zakończeniu: ) Swoje życie sobie chwalę Z nikim bym się nie zamienił Tak trzymać Pozdrawiam RE: A gdybym - e-ska - 2015-08-29 23:01:35 Bo tylko człowiek , który lubi i akceptuje sam siebie nie ma ochoty być kimś innym . Można by powiedzieć , że jest to wiersz z morałem .Pozdrawiam . |