Nienapisany wiersz - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Nienapisany wiersz (/thread-5560.html) |
Nienapisany wiersz - Toyer - 2015-08-19 13:20:40 Jeszcze nienarodzony wiersz zaledwie embrion z niewykształconymi metaforami bezrymowy po prostu delikatny i bezbronny z dala od sadystów krytyków jeszcze bezpieczny w łonie zagubionych myśli karmiony tylko dobrym słowem rozpieszczany nieśmiało się rozwija chuchany i dmuchany oczko w głowie tatusia beztrosko dryfuje w umyśle czasem impuls go zarzuci ale nie chce wychodzić tu jest mu dobrze nie poddam go aborcji własne dzieci kocha się najbardziej jednak kiedyś muszę go wypuścić z rodzinnego gniazda chciałbym patrzeć jak dorasta poznaje czytelników do serc ich się przytula zapada w pamięć ale to jeszcze nie jego czas RE: Nienapisany wiersz - Gryf - 2015-08-19 13:30:45 A ja myślę, że już... jak dla mnie bardzo ładnie się narodził, spokojnym, kojącym tonem. Przeczytałem i dam mu gwiazdkę. Dziękuję Toyer za spokój z jakim go napisałeś, dziś mi się to przydało. Pozdrawiam serdecznie. RE: Nienapisany wiersz - tom_70 - 2015-08-19 15:53:56 Twój wiersz komentowałem na innym forum. Jeden z najlepszych, a może najlepszy. hej! RE: Nienapisany wiersz - ElaM - 2015-08-19 19:33:23 Ten wiersz ma duszę dlatego podoba się wszystkim i wszyscy go rozumieją...tutaj niczego nie trzeba zmieniać,ani poprawiać. Pięknie go napisałeś.Pozdrawiam RE: Nienapisany wiersz - e-ska - 2015-08-19 23:29:55 Piękny wiersz , szczerze gratuluję . RE: Nienapisany wiersz - Toyer - 2015-08-21 10:43:11 Dziękuje za komentarze. Pozdrawiam |