Niewidzialny wiersz - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Niewidzialny wiersz (/thread-5505.html) |
Niewidzialny wiersz - Toyer - 2015-07-25 21:08:38 Chciałbym napisać niewidzialny wiersz żeby można nim było oddychać jak rześkim powietrzem powinien latać na lekkim wietrze i karmić dusze szeptem cichym dreszczem tuliłby ciało rozgrzewał swoim ciepłem uśmiech na twarzy wywołał w sercu zatrzymał na dłużej jeżeli mi się kiedyś uda nieśmiało się uśmiechnę że czymś co jest a go nie ma oddychał ktoś bezwiednie RE: Niewidzialny wiersz - tom_70 - 2015-07-25 22:30:54 Choć tekst jest starą rekwizytornią, to wiersz czyta się całkiem przyjemnie. Podoba się. RE: Niewidzialny wiersz - member22 - 2015-07-27 11:12:17 Z niecierpliwością czekam na taki właśnie wiersz jak ten Twój niewidzialny. Na razie to tylko preludium i trudno jest je oceniać. Pozdrawiam RE: Niewidzialny wiersz - ElaM - 2015-07-27 17:16:15 Ja też chciałabym napisać wiersz,który pozostałby na długo w ludzkiej pamięci,ale wątpię, czy kiedykolwiek to mi się uda...niemniej jednak życzę,żeby Tobie się udało i pewnie się uda,bo masz niezłe pióro... Pozdrawiam RE: Niewidzialny wiersz - Catherine - 2015-07-27 18:45:37 Wiersz bardziej rześki niż powietrze w niektórych miejscach w Polsce RE: Niewidzialny wiersz - Toyer - 2015-07-27 21:19:25 Nie wiem czy uda mi się kiedyś napisać taki niewidzialny wiersz, może bardzo kiedyś... jak doszlifuję swoje pióro i nabiorę większego doświadczenia Będę miał inne spojrzenie na świat i potrafił pisać niewidzialne strofy którymi każde będzie mógł oddychać. To jest moje marzenie które wyraziłem tym wierszem. Dziękuję za poczytanie Pozdrawiam RE: Niewidzialny wiersz - e-ska - 2015-07-27 23:23:18 Początek drogi do marzeń już jest . Pozostaje życzyć powodzenia . |