Pytanie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: Pytanie (/thread-5498.html) |
Pytanie - lio - 2015-07-21 19:17:15 W ciemnym pokoju kiedy noc spowiła dwóch kochanków nagie ciała W szale romantyzmu bliskości bez słów narodziło się uczucie które codzienność odesłało w niebyt Wtedy przez chwile moje serce z twoim jednym było Dziś długie westchnienia nieustanne myśli trapiące mą głowę Ciemne i ponure kąty sypialni w której niegdyś poranek otulał ciepłem aksamitnych rąk a noc rozpalała ognisko namiętności Na tym koniec miłości Obok nie ma już ciebie Samotność przenika poprzez całe ciało Pustka Tylko pytanie wciąż jedno żyje dlaczego RE: Pytanie - tom_70 - 2015-07-21 20:06:12 Zawsze jestem szczery i dlatego nie jestem lubiany. Nie potrafisz pisać i tyle. hej! RE: Pytanie - ElaM - 2015-07-21 23:02:53 Poprawiłeś i to jak dobrze... Pisz jak najwięcej,komentarze nie zawsze są szczere i nie trzeba się nimi przejmować... Pozdrawiam |