młoda krew II - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: młoda krew II (/thread-5453.html) |
młoda krew II - Gryf - 2015-06-12 22:46:16 jesteś szaleństwem istnienia chaosem zarażasz świat w amoku kruszysz granice nie licząc powstałych strat kolejne błędy smakujesz uparcie dążysz na szczyt doświadczasz kresu ekstazy z uśmiechem niszcząc swój byt nowa transfuzja obietnic na nogach możesz już stać znowu zaczynasz ten taniec by z losem niepewnie grać śmiało wybierasz azymut gorąca burzy się krew oczy wpatrzone w horyzont naiwnie uwierzą w blef RE: młoda krew II - Fred - 2015-06-13 10:55:38 Bardzo interesujące. Poczytałem z ciekawością. RE: młoda krew II - e-ska - 2015-06-13 15:08:43 Świetny ! Zawarłeś całą kwintesencję młodości . Pozdrawiam. RE: młoda krew II - ElaM - 2015-06-13 20:38:08 Zdecydowanie ta wersja bardziej mi się podoba... Widać,że w rymie bardzo dobrze się czujesz. Fajny wiersz, z jakże ciekawą treścią...ale nastolatkom raczej się nie przypadnie do gustu...pokazałeś wszystkie wady młodej krwi... Pozdrawiam. RE: młoda krew II - Gryf - 2015-06-13 23:10:28 Witajcie kochani, dzięki za odwiedziny i czytanie. Napisałem go pod wpływem jednej piosenki power metalowej (lubię takie rytmy), syn kiedys zaprezentował mi ten utworek, posłuchałem i pomyslałem o takiej małej interpretacji. Zespół to Battle Beast, a piosenka Out of Control. Pozdrawiam Was serdecznie RE: młoda krew II - member22 - 2015-06-14 16:51:59 Rzeczywiście ta wersja może się bardziej podobać, lepsza forma i poetycki styl. Pozdrawiam |