![]() |
Śliczna - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Śliczna (/thread-5146.html) |
Śliczna - anja - 2014-10-24 05:45:45 witaj śliczna tak witałeś każdego ranka dzień wiosną zakwitał i chciało się żyć wystarczyło jedno spojrzenie i tajemnica twych oczu pieściła głębię duszy ........... dzisiaj nie jestem już śliczna i tajemnica nie pieści tylko łza spada z wysokości gdy kładę czerwoną różę na twoim imieniu w zimnym kamieniu wyrytym RE: Śliczna - member22 - 2014-10-24 14:34:26 Smutny wiersz o przemijaniu życia i miłości. Niezależnie od tego jakbyśmy się silili to i tak nie przeciwstawimy się tej okrutnej prawdzie. Zawsze jest za wcześnie aby kogoś stracić na wieczność a tęsknota niekiedy wyrywa serce i przeszywa je bólem. Tak właśnie zinterpretowałbym Twój wiersz Aniu. Pozdrawiam RE: Śliczna - e-ska - 2014-10-25 11:42:57 Śliczny wiersz . Piękna miłość , którą dane Ci było przeżyć . Mimo iż treść namacalnie boli , to myślę , że miałaś ogromne szczęście spotykając na swej drodze kochającego człowieka , który pozostawił tak cudne wspomnienia . ![]() RE: Śliczna - tom_70 - 2014-10-25 11:46:27 Przeladowane patosem, strasznie infantylne, nie dla mnie. |