Oferta (pantum) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Oferta (pantum) (/thread-5073.html) |
Oferta (pantum) - Fred - 2014-08-14 09:07:56 (pantum) ktoś do mnie dzwoni kto zupełnie nie wiem miły dziewczęcy słyszę głos w słuchawce paniusia pragnie wcisnąć mi badziewie chce mnie przekonać że robi mi łaskę miły dziewczęcy słyszę głos w słuchawce gadżet wart może marnych groszy dziewięć chce mnie przekonać że robi mi łaskę skąd się to bierze sam naprawdę nie wiem gadżet wart może marnych groszy dziewięć gada głupoty sypie w oczy piaskiem skąd się to bierze sam naprawdę nie wiem dziś w taki sposób zarabia się kaskę gada głupoty sypie w oczy piaskiem nie chcę nic kupić tego jestem pewien dziś w taki sposób zarabia się kaskę aby ją spławić aż wychodzę z siebie nie chcę nic kupić tego jestem pewien paniusia pragnie wcisnąć mi badziewie aby ją spławić aż wychodzę z siebie ktoś do mnie dzwoni kto zupełnie nie wiem RE: Oferta (pantum) - member22 - 2014-08-14 15:50:23 Znakomity utwór łączący w sobie satyrę oraz kwintesencję tego co w poezji najlepsze - weny oraz umiejętności przekształcenia jej w czyn. Gratuluję i pozdrawiam RE: Oferta (pantum) - Fred - 2014-08-14 19:13:18 Wierszyk jest raczej lekki, ale cieszę się, że spodobał się. Dziękuję RE: Oferta (pantum) - krzys123456 - 2014-08-24 16:06:56 Wierszy w takiej formie, dotychczas nie znałem, ale świetnie oddają one stan zagubienia i kotłowaninę myśli w takich chwilach, gdy człowiek bije się z myślami, czy to okazja, czy śmieci. Kilka razy dziennie, walczę z emocjami, by nie walnąć telefonem o podłogę. Cześć. RE: Oferta (pantum) - Fred - 2014-08-24 17:18:19 Miewam takie telefony, więc spróbowałem to opisać w takiej właśnie formie. Dzięki. RE: Oferta (pantum) - mrnmlka - 2014-08-29 16:23:48 Świetnie! Aż odechciało mi się wrzucać cokolwiek swojego, bo wstyd RE: Oferta (pantum) - Fred - 2014-08-29 18:10:41 Ależ wrzucaj i swoje rzeczy. Chętnie poczytam i skomentuję. Pewnie inni uczestnicy forum również. |