Dopełnienie- poprawiłam - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Dopełnienie- poprawiłam (/thread-4953.html) |
Dopełnienie- poprawiłam - Ewa - 2014-03-29 21:05:44 Dopełnienie Bezsenne noce, radosne dni Wewnętrzne ukojenia O czwartej nad ranem, w środku dnia Spełnione, senne marzenia W półśnie dzwonię do Ciebie Nad ziemią zawieszona Pośrodku nocy, pełna refleksji Dla mnie nieodgadnionych Czy też w niedługiej przyszłości Zadzwoni automat ten Cisza w słuchawce - bezmierna tęsknota- Ziści się wreszcie mój sen. RE: Dopełnienie- poprawiłam - member22 - 2014-03-30 11:20:34 Sumienność zawsze w cenie. Teraz jest o wiele lepiej i bardziej składnie. Pozdrawiam RE: Dopełnienie- poprawiłam - anja - 2014-03-30 21:32:02 O czwartej nad ranem, w środku dnia Łomatko, kobieto o czwartej nad ranem ... Ewo coraz lepiej RE: Dopełnienie- poprawiłam - Ewa - 2014-03-30 22:50:31 Wyjaśnienie do wiersza "Dopełnienie" : Fred mnie zapytał czy wierzę w miłość do grobowej deski, takiej na śmierć i życie- wierzę. Wierzę w taką miłość jaką opisuje w swoim wierszu( moim ulubionym ) : Wisława Szymborska" Miłość szczęśliwa". W życiu zdarza się nam spotkać człowieka,który pasuje do nas na 99,9 %, ale nie jest to jeszcze dopełnienie. Ja miałam szczęście spotkać takiego człowieka. Jesteśmy wspaniałymi przyjaciółmi i bratnimi duszami. Natomiast ja wciąż czekam na swoją drugą połówkę, w której dusza z duszą rozmawia, połówkę która przyniesie ukojenie. I wierzę, że ja znajdę, jeżeli on usłyszy moje wołanie...I przy nim zajaśnieję... Pozdrawiam Ewa RE: Dopełnienie- poprawiłam - tom_70 - 2014-04-09 19:20:41 Pamiętaj Autorko o jednym - jak używasz interpunkcji, to konsekwentnie i bezbłędnie. |