"Krótki list" - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: "Krótki list" (/thread-4925.html) |
"Krótki list" - Ewa - 2014-03-16 10:17:38 "Krótki list" Tęsknię , a Ty patrzysz z odległości Daleki i Ocean nas rozdziela Ja napisałam do Ciebie kiedyś Krótki list o miłości Nie mogę Tobie go już dać Już nie teraz. Teraz nie ocenisz mojego pisania Nie powiesz gdzie popełniłam błąd pisząc Nie usłyszysz w liście tamtego rymowania Które to w uczuciach tak bardzo się liczy. Może kiedyś zrozumiesz, Gdy w omszałej butelce Ktoś wyśle za ocean mój list przemilczany Za lat kilkadziesiąt Czy przyspieszy rytm serce? Gdy przeczytasz me słowa do Ciebie napisane. RE: "Krótki list" - member22 - 2014-03-16 13:18:02 Znowu nieregularność. Czeka Cię trochę pracy nad formą i warsztatem. Poza tym ładnie. Pozdrawiam RE: "Krótki list" - Fred - 2014-03-16 16:28:30 Fraza nieregularna, ciągłość wątku też nie jest zachowana. Poza tym to "pisanie o pisaniu" i to w odniesieniu do listu miłosnego. Dziwne trochę. |