Poezja, która teraz gra w mej duszy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Hobby (/forum-41.html) +--- Wątek: Poezja, która teraz gra w mej duszy (/thread-4879.html) |
Poezja, która teraz gra w mej duszy - Xan - 2014-02-20 18:42:56 Jest coś magicznego w tej dziewczynie. Nie raz bywało, że polowałem na jej zdjęcie, szukałem kątów, ujęć, planowałem jak ją ubrać, gdzie ma się patrzeć, co robić... a te najlepsze ujęcia i tak wychodziły mi zawsze przypadkiem, dlatego przestałem planować. I idzie nam co raz lepiej (: P.S. Tak, zdjęcie było obrabiane i to dość wydatnie, ale nie powiem jak, bo to mniej istotne. Kadr i ujęcie są oryginalne i to się liczy najbardziej. RE: Poezja, która teraz gra w mej duszy - babajaga - 2014-02-20 18:44:31 faktyczne tajemnicza dziewczyna - czy ta fotografia wyszła z twojej ręki RE: Poezja, która teraz gra w mej duszy - Xan - 2014-02-20 21:42:25 Pytasz, czy stwierdzasz? Bo nie bardzo rozumiem. Nie publikuję cudzych zdjęć, dodając własne opisy. Mogę dorzucić jeszcze kilka sztuk ze sportretowaną Malwiną w roli głównej i jedynej (: |