![]() |
WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Ogłoszenia i komunikaty (/forum-10.html) +--- Wątek: WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII (/thread-476.html) |
WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII - szaraczek - 2009-06-26 18:45:43 W dniu 25-06-2009 r. o godz. 18.00 w siedzibie Stowarzyszenia Przyjazne Pomorze w Gdańsku odbył sie wieczorek poetycko-muzyczny naszej koleżanki "minawii" Szaraczek miał przyjemność uczestniczyć :radocha: w tym "pokarmie" dla ducha i ucha. Wspaniałą laudację wygłosiła na cześć autorki Teresa Zajewska(też tworząca wiersze).Atmosfera była cudowna ![]() Elunia czytała wiersze ze Swojego pierwszego wydanego tomiku "Rymem jestem "...było wspólne śpiewanie przy wtórze dźwięków gitary na której grała Minawii wnusia Magda (15-to letnia).Utwór Czajkowskiego wykonany w wykonaniu Magduni "wbił" uczestników spotkania w fotele...wiadomo ma talent muzyczny po Babci ![]() Cieszę sie bardzo ,że poznałam Elunię ....jest to osoba bardzo bezpośrednia ,radosna posiadająca wiele ciepła w sobie i wrażliwości ELUNIU DZIĘKUJĘ ![]() GRATULUJĘ WYDANEGO TOMIKU :brawo: :brawo: :brawo: Czekam na następne zaproszenie ![]() http://bibliotekapp.pl/forum/viewtopic.php?p=3283&sid=e1ff333247b1e955e156578bbfa56707#3283 Re: WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII - anja - 2009-06-27 01:20:01 Mogę tylko pozazdrościć Szaraczku że byłeś, słuchałeś tego pokarmu dla ucha i ciała a Tobie Minawio gratulacje i duże brawa :brawo: Re: WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII - minawia - 2009-06-27 07:52:57 Dziękuję. Dziękuję Szaraczku, że byłeś. Obecność Twoja wspomogła mnie duchowo i przede wszystkim miałam radosną niespodziankę poznając osobiście tak sympatyczną osobę i córkę ![]() Zabrakło mi słów wyrażających co czułam i co czuję znając Ciebie osobiście. ![]() Serdecznie pozdrawiam. Elżbieta Re: WIECZOREK POETYCKO MUZYCZNY-MINAWII - Julia - 2009-07-22 22:03:27 dobrze że tu zajrzałam, Eluniu, moje gratulacje. Późno co prawda, ale mi trochę dalej do ludzi, więc póki przyszłam... |