Mój sen się nie spełnił... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Mój sen się nie spełnił... (/thread-4685.html) |
Mój sen się nie spełnił... - wolwerin - 2012-07-16 13:48:16 mój sen się nie spełnił rany ciągle krwawią umarła nadzieja na miłości stosie marzenia choć piękne niczego nie sprawią została samotność i ty podły losie i łzy co po sercu spływają strumieniem i żal że ich jeszcze nigdy nie otarto i rany co koją się twoim imieniem i ból podpowiada że żyć już nie warto ty weź się ogarnij znowu Anioł woła nie będziesz do końca tkwił w życiowej matni ja nie mam już siły zmienić nic nie zdołam sen ci miałem piękny ale już ostatni dałeś dobre serce i radosną duszę dlatego przybywam drogi przyjacielu dzisiaj miłą wieścią kilka łez osuszę już niedługo spotkasz jedyną z niewielu RE: Mój sen się nie spełnił... - anja - 2012-07-17 23:47:13 Piękny wiersz, mocny, wyrazisty. W ostatniej zwrotce w wersie "dałeś dobre serce....." zmieniłabym na miałeś dobre serce.... RE: Mój sen się nie spełnił... - Nimrodel - 2012-08-01 23:45:02 trochę się jakby rytmika gubi w trzeciej zwrotce ale naprawdę śliczny RE: Mój sen się nie spełnił... - polotka - 2013-06-12 17:51:13 babajaga odkurza a ja wymiatam RE: Mój sen się nie spełnił... - anja - 2013-06-12 21:07:54 Miło wrócić do starszych wierszy, jeżeli są ciekawe to warto je nadal czytać. |