Tajemnicza Dziewczyna - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Nasza Proza (/forum-6.html) +--- Dział: Opowiadania (/forum-29.html) +--- Wątek: Tajemnicza Dziewczyna (/thread-4669.html) |
Tajemnicza Dziewczyna - fifi96 - 2012-06-12 20:48:29 Nadszedl ten dzien wkoncu to musialo sie stac szedlem i spotkalem ja wygladala na bardzo tajemnicza , skryta nieosiagalna miala kaptur nie widzialem twarzy przez chwile podziwialem ja z daleka sparlizowalo mnie czas zatrzymal sie w miejscu czulem jak by to byl cel mojego zycia znalezenie jej wkoncu potrzedlem nie zdazylem sie odezwac wiedziala ze tam bylem kiedy sie odwrucila i spojrzala wiedzialem ze to nie przypadek byla taka piekna nie osiagalna byla utopia moich marzeń po chwili znikla a ja musialem sie pogodzic ze jej juz nigdy nie zobacze ... RE: Tajemnicza Dziewczyna - Grześ - 2012-06-13 17:06:10 "..kiedy sie odwrucila i spojrzala wiedzialem ze to nie przypadek byla taka piekna nie osiagalna byla utopia moich marzeń po chwili znikla a ja musialem sie pogodzic ze jej juz nigdy nie zobacze ... " jeśli można delikatnie zasugerować -nieco błedów do poprawienia. RE: Tajemnicza Dziewczyna - anja - 2012-06-15 03:25:57 To nie jest wiersz, to proza. |