polityka - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: polityka (/thread-4645.html) |
polityka - jablon88 - 2012-05-11 21:29:12 Co w tej polityce się dzieje Mi już od tego głowa się chwieje Gdzie są pieniądze wszystkich podatników Mam wstręt do wszystkich polityków Fałsz i obłuda pośród nich panuje Każdy z nich tylko swojego interesu pilnuje I jak zwykły Kowalski ma żyć Jak oni potrafią z nas tylko kpić Niech ludzie się w końcu obudzą I ich zachłanność w końcu ostudzą Dłużej tak przecież być nie może Kto mi w walce z nimi pomoże Więc wyjdźmy wszyscy na ulice I bądźmy silniejsi niż kibice RE: polityka - anja - 2012-05-14 06:59:19 Wiersz raczej do Satyry niż do Rymowanych. Widzę Arku że jesteś początkującym poetą, bo stosujesz tzw, rymy częstochowskie, ale każdy tak zaczyna, postaraj się poczytać innych i szlifuj swój warsztat Wers Więc wyjdźmy wszyscy na ulice I bądźmy silniejsi niż kibice w ogóle do mnie nie przemawia RE: polityka - wolwerin - 2012-05-28 21:14:25 co to jest??? w którym momencie zaczyna sie poezja??? znowu głowa się chwieje??? to nie ten portal..,tu się wiersze pisze..,nie powiedzieli..,a to łobuzy)))) |